Maastrichtersteenweg 194 - 3680 Maaseik
Tel.: 089 41 50 87
Contacteer ons!

Vraag naar onze leerrijke workshop naaien

Hebt u vroeger genaaid en wil u de draad weer terug oppikken? Of voelt u het gewoon kriebelen om ook eens met naald en draad aan de slag te gaan? Biedt u dan meteen aan voor een workshop naaien in Maaseik. Tijdens de leerrijke maar ook gezellige avonden bent u snel weg met uw nieuwe hobby of misschien wel uw toekomstig beroep.

Naaicursus voor iedereen

Naaien is weer helemaal in. U kan er ook mee beginnen zelfs al hebt u het nog nooit gedaan. In onze workshop naaien overlopen wij alles wat u moet weten om goed van start te gaan. Welke benodigdheden moet u hebben, hoe plaats ik een ritssluiting, of hoe begin ik er aan, het zijn allemaal vragen waarop u zeker een antwoord zal krijgen. U zal les krijgen van professionals zodat u op korte termijn weet waar u mee bezig bent.

Meer dan naaien

Om u te prikkelen om uw kennis uit te breiden, gaan onze workshops verder dan enkel het naaien op zich. Wij organiseren eveneens infoavonden of demonstraties in Maaseik over onderwerpen die te maken hebben met naaien. Wij laten onder andere handelaren aan het woord over de nieuwste types naaimachines of tonen  hoe kleding voor poppen wordt gemaakt.

Interesse in een workshop? Vraag vandaag nog naar de volgende data.

OPENINGSUREN

di - vr :  9h30 tot 12h30 / 13h30 tot 18h00
za : 9h30 tot 17h
zo - ma : gesloten

 

Clikc+