Maastrichtersteenweg 194 - 3680 Maaseik
Tel.: 089 41 50 87
Contacteer ons!

Kameleon Modestoffen: uw referentie onder de stoffenwinkels

Voor stoffenwinkels in Maaseik en omgeving is er voor u voortaan slechts één adres. Wij beschikken over een rijkelijke collectie aan stoffen voor ieder zijn smaak en voor ieder zijn budget. Naast de diverse stoffen beschikken wij eveneens over de meest uiteenlopende fournituren.

Naaibenodigdheden

Om vlot te naaien of te stikken en om op een leuke manier kledij te ontwerpen, moet u in stoffenwinkels op zoek naar de juiste materialen. In onze winkel in Maaseik heeft u een ruime keuze aan benodigdheden. U zal kunnen kiezen uit verschillende scharen en naalden die goed in de hand liggen tijdens het naaien. Weet u niet meteen wat het beste is voor u? Vraag het gerust aan ons en wij geven u gericht advies.

Afwerken met kwaliteit

Werk uw kleding kwaliteitsvol af met fournituren uit ons gamma. Voor iedere toepassing hebben wij iets in huis. Ontdek ons groot assortiment aan garen, ritsen, knopen of boordstoffen om uw creatie helemaal naar uw hand te zetten. Ook wanneer u een kledingstuk wil herstellen, springt u gewoon even bij ons binnen. Met de juiste ritssluiting of knopen kan die winterjas snel opnieuw gedragen worden.

Passeer gerust vandaag nog bij ons voor een leuke winkelervaring.


OPENINGSUREN

di - vr :  9h30 tot 12h30 / 13h30 tot 18h00
za : 9h30 tot 17h
zo - ma : gesloten

 

Clikc+