Maastrichtersteenweg 194 - 3680 Maaseik
Tel.: 089 41 50 87
Contacteer ons!

Stoffen kopen voor kinderen doet u bij ons

Natuurlijk bent u als ouder fier wanneer uw kinderen stijlvol gekleed zijn. Als u de kleding zelf maakt of ze laat maken door een ontwerpster komt u gerust eerst in onze winkel de stoffen kopen in Maaseik. Wij hebben een gevarieerd aanbod voor leuke kledij van bekende figuurtjes tot het ideale voor de communiekleren.

Dagelijkse kleding tot feestkledij

In onze afdeling voor de kinderen beschikken wij over een ruim aanbod aan kinderstoffen. U vindt ze bij ons voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Kom gerust eens langs wanneer u een fris en jong motief zoekt voor kledij waarin ze dagelijks kunnen ravotten.
Maar ook als u stoffen moet kopen voor een communie-, lente- of familiefeest gaat u het ongetwijfeld in onze winkel vinden. Zeg ons waar u naar op zoek bent en wij laten u kennis maken met prachtige exemplaren.

Speelse kleding

Zeker voor kinderen moet het niet altijd even serieus zijn. Ze mogen ook eens gekleed gaan met motieven van hun favoriete figuren. In dit genre hebben wij stoffen van bekende kinderfiguren. Ook de retrostoffen, zoals de jaren ’60, zijn weer in en dat ontdekt u uiteraard ook in onze stoffenzaak.

Tot slot kan u door onze winkel in Maaseik makkelijk zelf op de kindermode storten dankzij de zelfmaakmode van Knippie.

Rij snel langs onze zaak voor mooie kinderstoffen.


OPENINGSUREN

di - vr :  9h30 tot 12h30 / 13h30 tot 18h00
za : 9h30 tot 17h
zo - ma : gesloten

 

Clikc+