Maastrichtersteenweg 194 - 3680 Maaseik
Tel.: 089 41 50 87
Contacteer ons!

Modestoffen voor ieder zijn smaak

Hebt u een kleedje of een broek gezien in een modeblaadje dat u zeker wil namaken? Kom dan naar onze winkel om de modestoffen in Maaseik te kopen. Wij hebben ongeveer vijfhonderd motieven die de meest recente modegrillen volgen.

Trendsetters

Wij evolueren steeds mee met de meest modieuze invloeden van het moment. Daarom wordt ons aanbod modestoffen geregeld aangevuld met nieuwe stoffen. Wij hebben materialen in huis waarmee modehuizen als Dolce & Gabana werken om er maar één te noemen. Denk maar aan de topmerken zoals La Maison Victor, Toptex of Hilco. Met onze stoffen bent u steeds in de mode.

Voor ieders budget

U komt niet alleen voor de exclusieve stoffen naar onze winkel in Maaseik. Ook in het middensegment hebben wij veel keuze voor u. Maar welke stof u ook kiest, wij staan steeds garant voor kwaliteit. Leuke kledij die u ontdekt in modetijdschriften kan u eveneens maken met onze stoffen. Hiervoor hebben wij mooie merken zoals My Image, Stitched by you, B-trendy en naaitrends.

Door dit ruime assortiment kan iedere klant een stof op maat voor zijn budget en concept vinden. Zo hebben wij stoffen vanaf 5,95 euro per lopende meter tot exemplaren van 80 euro per lopende meter.

U zal het nodige vinden als u vandaag nog een bezoek brengt aan onze winkel.


OPENINGSUREN

di - vr :  9h30 tot 12h30 / 13h30 tot 18h00
za : 9h30 tot 17h
zo - ma : gesloten

 

Clikc+